За нас

„Красота за Теб“ е първата специализирана здравна платформа в България, която обединява най-добрите сертифицирани естетични специалисти в  Република Турция. Тук българските граждани могат да получат  консултиране относно възможностите за извършване  на пластична,  естетична  и реконструктивна хирургия,   или естетична дерматология в реномирани частни болници на територията на Република Турция.

„Красота за Теб“ е част от дружеството „Живот за Теб“ , което предлага здравно консултиране относно възможностите за провеждане на изследвания, диaгностика и лечение в най-престижните частни болници на територията на Република Турция.

Основател и Управител на двете дружества е Мерилин Хасанова, която от 2014г професионално работи в областта на организиране на лечението на български граждани в най-реномираните турски болници.  През годините тя е помогнала на хиляди български граждани  да получат достъп до най-висококачествените и високотехнологични медицински услуги предлагани от турски болници. Отличните резултати, които получават пациентите, които е насочила за лечение в Турция е допринесло да изгради трайни взаимоотношения на доверие със своите пациенти.

През 2018 година в гр. София, Мерилин Хасанова е наградена с приза „Дама на годината“ в категория „Здравен мениджмънт“, което е обществено призвание за професионалната ѝ дейност.Услуги

„Красота за Теб“ работи в партньорство с най-добрите турски специалисти по естетична, пластична и реконструктивна хирургия и естетична дерматология.

Услугите, които предлага “Красота за Tеб” на пациентите от Република България са както информационни, така и организационни.

При нас може да получите безплатна консултация със съответния специалист, организиране на посещение за преглед или извършване на желаната от Вас процедура. Ние предлагаме високо професионална, комплексна услуга, като ПАЦИЕНТЪТ се насочва към най-подходящия специалист и получава предварително становище от сътветния специалист с препоръка за най-подходящата интервенция според индивидуалния случай. Държим на индивидуалния подход при обслужването защото за нас най-важното е пациента да получи най-доброто медицинско обслужване и най-високи положителни резултати от проведеното лечение в Турция.

Цялата организация при планувано пътуване на пациента до Турция се организира от екипа на „Красота за ТеБ“ включително посрещане на пациента в Турция и настаняването му в хотел или в болница. Посещението на пациентите от България се организира предварително, като всички прегледи и изследвания се организират в максимално кратки срокове и така на пациента не се налага да губи време в чакане, и лутане пред кабинети. Изградените добри взаимоотношения с нашите партньори от най-престижните турски клиники, позволяват пациентите от България , да получат най-добрите цени за съответните медицински услуги. Работим с най-добрите специалисти, които използват най-иновативните и щадящи методи за естетични корекции. Клиниките, с които работим са сертифицирани и оборудвани с най-високотехнлогични апаратури.

Вие, наши пациенти можете да разчитате на пряко съдействие на всеки един етап от Вашето лечение. Всички услуги, които извършва екипът на “КРАСОТА за TЕБ” са напълно безплатно за Вас!